Van arbeidsmarkt tot zorg

Bij reActivate werken we persoonsgericht en verbindend. We kijken naar de hele mens en bieden wat die persoon nodig heeft. Zorg, werk en vitaliteit gaan hand in hand.


Van verzuim terug naar werk

Bij uitval met psychische klachten werken wij met uw medewerk(st)er aan snel herstel. In 6,8 of 10 behandelsessies werken wij oplossingsgericht aan herstel van vitaliteit, arbeidsvreugde en balans.

75% van het langdurig verzuim in Nederland wordt veroorzaakt door psychische problematiek of klachten aan het bewegingsapparaat. Bij begeleiding van werknemers is dit ons medisch terrein. Onze psychologen en fysieke professionals zijn in staat om je diepgaand medisch te begeleiden én resultaatgericht te werken naar terugkeer naar werk. Is sprake van zowel psychische als fysieke problematiek dan werken de medische professionals samen in een combitraject. Zo kunnen we samen snel participatie bereiken.


Algemene - en Specialistische zorg

Diagnostiek, BGGZ (algemene zorg), SGGZ (specialistische zorg). Indien sprake is van ernstigere psychische klachten dan hebben wij de mogelijkheid om een traject uit te voeren onder de zorgverzekeringswet. De kosten hiervan zijn dan voor de zorgverzekeraar. Wij hebben contractafspraken met de grote zorgverzekeraars en werken ongecontracteerd met een aantal kleinere zorgverzeraars.


Voorkomen dat medewerkers uitvallen

Door individuele behandeling en/of door groepstraining leren we mensen om beter hun grenzen te bewaken en hun eigen vitaliteit te vergroten.


Samenwerken

Re-integratie was 13 jaar geleden het startpunt van onze organisatie en zit in ons DNA. Daarom werken wij goed samen met uw organisatie. Doel is om, gezamenlijk, snel de medewerker weer aan het werk te krijgen. 

Daarnaast hebben wij ons zusterbedrijf Synthra, een re-integratiebedrijf met arbodienst, die bij vele werkgevers succesvol werkt richting maximaal 3% ziekteverzuim. Met Synthra werken wij nauw samen vanaf dezelfde locaties. Een integrale aanpak die uniek is. Wij noemen dit het totaalpakket.

Uw werknemer snel weer aan het werk?
Kies simpelweg voor de interventies waar uw werknemer baat bij heeft. Of kies voor een totaalpakket.


Totaalpakket

U wilt dat uw werknemer snel weer aan de slag kan. Wij ook. Daarom bieden wij in samenwerking met ons zusterbedrijf Synthra u de mogelijkheid om onze interventiekracht te combineren met de re-integratiekracht van Synthra. Door de unieke manier om de werknemer in de driver’s seat te houden met daarbij de ondersteuning via het ArbeidsDeelnameSysteem kunt als werkgever uw risico’s op gebied van Ziektewet en WIA echt in de hand houden. Graag gaan Synthra en reActivate met u in gesprek zodat u kunt ervaren wat het totaalpakket voor uw organisatie brengt.

Behandelingen

reActivate kiest voor een holistische benadering met vitaliteit als doel. ​​

meer informatie

Veel voorkomende klachten

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. reActivate werkt oplossingsgericht vanuit een scherpte analyse en vanuit de wensen van de cliënt.​​

meer informatie

Veel gestelde vragen

Wij helpen graag. Ook door snelle antwoorden op veel voorkomende vragen. Kom je er niet uit. Bel ons dan​.

meer informatie

Certificaten

ReActivate heeft als erkende Wtzi zorginstelling de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel. Wij hebben een actueel kwaliteitscertificaat van ISO.