Basis- en specialistische zorg zonder wachttijd

Zorgtrajecten zijn er in eerste instantie voor bedoeld om beter te worden. In parallelle of opvolgende trajecten kan er ook aan andere zaken worden gewerkt, zoals begeleiding terug naar de werkplek.


Basis GGZ

Basis GGZ (BGGZ) is een zorgtraject voor mensen met licht tot matig ernstige psychische problemen. De betrokken regie-behandelaar is een GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psycho-therapeut.


Specialistische GGZ

Specialistische GGZ (SGGZ) is een zorgtraject voor mensen met ernstige of complexe psychische aandoeningen. De betrokken regie-behandelaar is een GZ-Psycholoog, psychiater (deze mag ook medicijnen voorschrijven, mocht dat nodig zijn) of klinisch psycholoog.


Contra indicatie

reActivate gaat uit van de kracht van de mens. Wij verwachten dan ook een actieve bijdrage gericht op reductie van klachten. reActivate kan helaas geen cliënten behandelen met crisis-gevoeligheid, eetstoornissen, verslavingsproblematiek en problematiek waarbij somatische aandoeningen of ernstige maatschappelijke problemen dominant zijn. Daarvoor verwijzen wij respectievelijk door naar gespecialiseerde GGZ centra met een klinische functie en crisisopvang, een afdeling medische psychologie of het maatschappelijk werk.


Veel voorkomende klachten

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. reActivate werkt oplossingsgericht vanuit een scherpte analyse en vanuit de wensen van de cliënt.

meer informatie

Veel gestelde vragen

Wij helpen graag. Ook door snelle antwoorden op veel voorkomende vragen. Kom je er niet uit. Bel ons dan.

meer informatie

Certificaten

ReActivate heeft als erkende Wtzi zorginstelling de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel. Wij hebben een actueel kwaliteitscertificaat van ISO.